Polední menu
POLEDNÍ MENU PO-PÁ 10:00 - 15:00 31. BŘEZEN
POLÉVKY |
||
1. |
Frankfurtská s bramborami |
59,- |
2. |
Hovězí vývar se zeleninou, nudlemi a játrovými knedlíčky |
54,- |
PŘEDKRM |
||
3. |
Rajčatová Bruschetta na opečenám toustu |
139,- |
HLAVNÍ JÍDLA |
||
4. |
Pečené vykoštěné stehení medailonky „Ala Bažant”, listový špenát, naše bramborové knedlíky |
149,- |
5. |
Sekané biftečky na grilu se šunkou a volským okem, smažené hranolky, tatarská omáčka |
159,- |
6. |
Smažený sýr gouda, vařené brambory, tatarská omáčka |
169,- |
7. |
Naše legendární hovězí svíčková na smetaně, houskové knedlíky, |
179,- |
8. |
Medailonky z kuřecích prsou na roštu, podávané na omáčce z pečeného česneku, pečené brambory grenaille |
189,- |
9. |
Zeleninový salát Caesar s grilovanými kuřecími prsíčky (variace salátů, caesar dresing, krutony, parmezán) |
199,- |
|
TIP ŠÉFKUCHAŘE |
|
10. |
300g MIXGRILL (kuřecí prso, vepřová kotleta, telecí játra), restované fazolky na slanině, pečené brambory grenaille, tatarská omáčka |
249,- |
|
DEZERTY |
|
11. |
Domácí cheesecake „Biograf” s tvarohovým krémem |
129,- |
12. |
2 ks Palačinky s vanilkovou zmrzlinou a mačkanými jahodami, šlehačka |
129,- |